Reparatie

Reparatie van uw hardware

ICT@Work biedt naast zijn ondersteunende functie als netwerkbeheerder ook de mogelijkheid om uw hardware door ons te laten repareren en op te schonen. Denk bijvoorbeeld aan een laptop waarvan het scherm defect is of een kapotte accu heeft. Of misschien een computer die besmet is geraakt met een virus of langzamer werkt dan normaal.

Reparatie met vertrouwen

Bij ICT@School besteden we veel aandacht aan de reparatie, onderhoud en het upgraden van hardware. Dit doen we omdat er vaak nog een tweede leven aan een laptop of computer kan worden gegeven met een paar kleine reparaties en upgrades. Onze procedure is als volgt bij een reparatie:

1. Aanname
Alle ter reparatie aangeboden producten dienen in een doos aangeleverd te worden met een duidelijke indicatie van wie het product is en wat er met dit product aan de hand is. Doet u dit niet dan is de kans groot dat uw product verloren zal gaan tussen alle andere reparaties.

2. Onderzoek & Advies
Als eerst zal onze technische dienst naar de laptop of computer kijken wat er mee mankeert. Dit doen we door grondig te onderzoeken waar het probleem ligt en zullen hierop volgend ons advies uitbrengen over wat we verwachten dat de kosten zullen zijn en hoelang het ongeveer gaat duren voordat u uw laptop of computer weer terug heeft. Tevens kunnen we bij al wat oudere laptops of computers adviseren over de nog te behalen levensduur met een mogelijke upgrade van bepaalde onderdelen.

3. Reparatie/Upgrade
In dit stadium worden de benodigde onderdelen voor uw reparatie of upgrade besteld en wordt de deze uitgevoerd. Hierbij zorgen we dat data veilig wordt gesteld als dit nodig is en wordt (indien nodig) uw apparaat schoon gemaakt waarna deze weer wordt geassembleerd met de nieuwe onderdelen. Tevens voeren wij de nodige tests uit om zeker te zijn dat de reparatie het probleem heeft verholpen en controleren we bij een update of alles nog naar behoren werkt.

4. Teruggave
Na een succesvolle reparatie krijgt u uw product retour van ons met een tijdelijke garantie op de reparatie. Zo kunt u met een gerust hart gebruik maken van uw nu gerepareerde product.

Interesse gekregen in onze services of wilt u iets ter reparatie aanbieden? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

TERRA reparatie service

ICT@School biedt naast zijn standaard reparatie service ook de mogelijkheid om uw TERRA producten te repareren en ook de pick-up en return hiervan van en naar TERRA zelf voor u te regelen. Met ons uitgebreid assortiment aan producten van TERRA is er ook de mogelijkheid, mocht uw laptop niet meer gemaakt kunnen worden, een nieuwe TERRA via ons aan te schaffen. Dit is natuurlijk inclusief de garantie dat wij het product voor u repareren wanneer nodig. Tevens kunt u een onderhoudsservice bij ons afsluiten waarmee u uw laptop periodiek kan laten controleren door ons en eventueel preventief problemen kunnen worden voorkomen.