Office 365

ICT@School biedt naast Chromebooks en G-Suite ook de mogelijkheid om Office 365 te leveren.

Deze robuuste cloud oplossing is simpel in gebruik, maar krachtig in samenwerking. Werk aan uw eigen documenten wanneer nodig of nodig collega's uit als u samen aan een opdracht moeten werken. Tevens kunt u ook vanuit huis hieraan werken via de online omgeving.

In Office 365 is het onderdeel Teams opgenomen dat uw teams volledig kan faciliteren in het samenwerken aan opdrachten. Alle beschikbare communicatiemogelijkheden zijn vanuit dit onderdeel bereikbaar.

Office 365 apps

Office 365 biedt een uitgebreide selectie aan applicaties waar u mee kunt werken. Zo zijn de oude vertrouwde programma's zoals Word, PowerPoint en Excel aanwezig in de online omgeving en kan er gelijktijdig in de documenten gewerkt worden, die opgeslagen kunnen worden in OneDrive of in de Sharepoint omgeving.

Ook kan vanuit het online gedeelte van Office 365 de mail worden benaderd zodat niet overal Outlook lokaal nodig is en flexibel werken makkelijker wordt. Naast de basisapplicaties kunt u in Office 365 gebruik maken van SharePoint, een platform om makkelijk bestanden, agenda, en andere zaken te delen met uw medewerkers. Dit kan worden afgeschermd zodat alleen een specifieke groep in deze omgeving kan werken. Teams is een variant hierop waarbij alle beschikbare communicatiemogelijkheden voor uw team al opgenomen zijn.

Verder zijn er binnen Office 365 nog andere handige applicaties aanwezig zoals Teams, Skype en Forms. Hiermee wordt een ruime selectie aan apps geboden om ieders behoefte te vervullen.

Gesloten ecosysteem

Office 365 biedt de mogelijkheid om centraal bestanden te regelen. Deze kunt u opslaan binnen Onedrive om deze vandaar uit te bewerken met Word online voor tekst documenten of Powerpoint online voor presentaties. Zo kunt u snel en gemakkelijk online, waar dan ook, aan uw bestanden werken.

De Office 365 apps hebben mogelijkheden voor samenwerken in 1 bestand. In Word heeft u zelfs de mogelijkheid om bepaalde segmenten te blokkeren zodat er niet dubbel aan een stuk kan worden gewerkt. Met de mogelijkheid om uw bestanden online op te slaan hoeft een medewerker, indien hij Office 365 online apps in het abonnement heeft, ook thuis geen Office te hebben om hier mee te kunnen werken.

Wij adviseren u graag over de juiste abonnementen en de inrichting van uw Office 365 omgeving, waarbij wij eventueel ook de implementatie (waaronder ook workshops of cursusmomenten) kunnen regelen.

Geïnteresseerd? Maak snel een afspraak!

Meer weten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 0316 - 444 007. Graag tot snel!