Over de diensten van ICT@Work

Netwerkbeheer

Wij beheren netwerken van verschillende klanten in diverse omgevingen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in mobiele en draadloze/point to point verbindingen. Afhankelijk van de wensen van de klant kunnen wij diverse oplossingen aandragen waarbij wij uitgaan van ons IAW model.

Systeembeheer

Op het gebied van systeembeheer kunnen wij verschillende soorten systemen beheren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende systemen:

– Microsoft Hyper-V
– Windows, Mac OS & UNIX

Werkplekbeheer

Middels de door ons ontwikkelde installatiestraat is het mogelijk om snel en efficiënt werkplekken in te richten. Met 1 druk op de knop kunnen wij bij elke medewerker Windows installeren zonder dat hier veel aan hoeft te gebeuren. Hierbij worden meteen de applicaties geïnstalleerd die benodigd zijn voor de dagelijkse gang van zaken.

Apple computers met Mac OS worden bij ons op kantoor voorbereid en af geconfigureerd op de werkplek van de eindgebruiker om zo een nette werkplek op te leveren.

Ook kunnen we bepaalde applicaties voor u inrichten. Denk hierbij aan mail op een tablet of telefoon of de synchronisatie van bestanden en websites.

Backup en recovery

De back-up van uw systemen en data is een onderwerp waar vaak te weinig aandacht aan wordt besteed. Middels onze inventarisatie kunnen wij de risico’s in kaart brengen en daartegen maatregelen nemen. Ook het wissen van data op oude of kapotte servers en werkplekken en tablets zal per 1 januari 2018 veranderen. U bent dan verplicht om middels een certificaat aan te tonen dat u uw oude bedrijfsgegevens op de juiste manier heeft vernietigd. Mocht uw data op straat komen te liggen dan kan dat resulteren in een boete die flink kan oplopen. ICT@WORK werkt daarom samen met Kroll Ontrack om hiervoor zorg te dragen.

Hostingbeheer

ICT@WORK levert ook een hostingplatform voor diverse bedrijven. Dit kan bestaan uit het alleen hosten van een website tot aan het hosten van servers in een Datacenter in Nederland of Duitsland. Wilt u hier meer over weten, neem dan even contact op met ons.

Applicatiebeheer

Wij beheren binnen het applicatielandschap van bedrijven diverse applicaties. U kunt hierbij denken aan Office365, Videoconferencing, Sharepoint, Intranet en SQL.
Wij ontwikkelen ook voor bedrijven op maat gemaakte applicaties voor diverse platformen. Deze ontwikkelen wij samen met EloPartner B.V. om een op maat gemaakte oplossing te bieden. Er is veel vraag naar het ontsluiten van actuele data op mobiele apparaten.
Ook hierin kunnen wij u adviseren en begeleiden.

Webdesign

Wij leveren naast maatwerk software ook responsive WordPress websites op maat. Bij de ontwikkeling van uw WordPress site zal een grafisch designer en een ervaren WordPress bouwer u begeleiden bij het uitwerken van uw ideeën. Wij gebruiken WordPress omdat dit bekend staat als het meeste gebruiksvriendelijke CMS voor het beheren van websites. Mocht u echter liever van een andere CMS gebruik maken, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Cloudbeheer

Er wordt veel gesproken over de Cloud. Wat is dat? Wie is dat? Veel bedrijven horen de Cloud en willen meteen ook al hun informatie en applicaties daar naartoe verhuizen. De vraag die wij steeds stellen is of deze aanname wel volledig juist is. Wij zijn van mening dat er per bedrijf steeds moet worden bekeken welke vorm van Cloud er moet worden toegepast per bedrijfsonderdeel. De Cloud is namelijk niet van toepassing binnen elk bedrijf. Er zijn verschillende oplossingen zoals een Private Cloud of een lokale server of NAS oplossing op locatie. Wilt u hier meer over weten of een brainstormsessie inplannen? Neem dan contact met ons op of bel ons.