Google G-Suite

ICT@School biedt naast Windows en Office 365 nu ook de mogelijkheid om Google Chromebooks met G-Suite aan te leveren.

Deze robuuste cloud oplossing is simpel in gebruik, maar krachtig in samenwerking. U kunt aan hun uw documenten werken wanneer nodig of collega’s uitnodigen als u samen aan een project moet werken. Tevens kunt u ook vanuit huis hieraan werken, met of zonder laptop van de zaak.

G-Suite apps

Google’s basis applicaties binnen G-Suite lijken heel simpel, maar zijn toch zeer krachtig in hun gebruik. De mogelijkheid om binnen het G-Suite platform samen te werken staat hoog in het vaandel.

Zo kunt u samen met uw collega’s tegelijkertijd in 1 dezelfde document werken zonder dat deze met elkaar botsen. Zo kunt u als u samen een klas lesgeeft tegelijk aan de voorbereiding werken van een les. Doordat G-Suite integratie heeft met Google Drive is het ook mogelijk om bestanden simpel op te slaan in de cloud om ze vandaar uit weer te delen met uw collega’s en derde. Tevens kan er binnen G-Suite ook gebruik worden gemaakt van email en kalender voor het eventueel delen van informatie of het plannen van activiteiten binnen uw school.

Gesloten ecosysteem

Doordat er gebruik wordt gemaakt van een zelfde systeem door de hele onderneming wordt de mogelijkheid gecreëerd om bestanden simpel door te zetten naar ander G-Suite Apps (G-Apps).

Doordat deze G-Apps de mogelijkheid hebben om elkaars bestanden in te lezen wordt het mogelijk om heel snel van het ene formaat naar het andere te gaan. Zo kan een Google Doc snel worden omgezet in een Formulier of kunnen bepaalde Google Slides worden toegevoegd in een kalender item. Zo kunnen mensen snel en simpel met elkaar delen en van een bestand iets anders maken zonder hier al te veel tijd aan te besteden.

Geïnteresseerd? Maak snel een afspraak!

Meer weten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 0316 - 444 007. Graag tot snel!