Vidi-Touch Newline

Newline Digiborden

De Viditouch Newline digiborden van DigiZoo (voorheen Active Board People) zijn de nieuwste digiborden voor scholen. Deze slanke en simpel ingerichte digiborden beschikken over krachtige apps en een haar scherp beeld om zo de perfecte ondersteuning te geven bij de lessen. Door handige apps is het zelfs mogelijk om bij deze nieuwe borden zelfs draadloos te projecteren en te delen met de leerlingen.

Newline Cast & Broadcast

De nieuwe Vidi-touch Newline digiborden beschikken over een tweetal simpele maar krachtige tools: Newline Cast & Newline Broadcast.

Met Newline cast kan ieder willekeurig apparaat worden gebruikt om draadloos zijn beeld te projecteren op het digibord. Als dat apparaat touch ondersteund kan dit ook worden bediend vanaf het bord. In dit kan niet alleen met laptops, maar ook met tablet of smartphone. Handig als kinderen hun presentatie op hun eigen laptop hebben staan.

Newline Broadcast geeft de mogelijkheid om wat er momenteel op het bord wordt weergegeven te bekijken op ieder willekeurig apparaat. Kan een kind achter in de klas het bord niet goed lezen? Deze kan dan op zijn/haar eigen laptop/tablet de broadcast website/app openen, de code in te voeren die op het bord staat en dan op hun eigen apparaat mee kijken met wat er op het bord gebeurt.

Naast Newline Cast & Broadcast bestaat er ook een management omgeving voor de Newline digiborden. Met de Newline Display Management omgeving kan op afstand een bord worden aan of uit gezet of worden gekeken wat er mis is met een bord. Zo hoeft de ICT-Beheerder niet iedere klas af te gaan om te zoeken om welk bord het gaat. Door in deze omgeving de borden te voorzien van een duidelijke naam is het mogelijk om een overzichtelijk beeld te scheppen van alle Newline borden binnen de school en deze centraal te beheren.

Newline VN & RS Digiborden

De Newline RS Serie bevat digiborden die slank, simpel maar toch krachtig zijn in gebruik. Deze schermen beschikken over de Newline Cast, Broadcast en Display Management apps waarmee kinderen kunnen delen naar het bord en meekijken met het bord op een lokaal apparaat, en de ICT-Beheerder het bord kan troubleshooten wanneer er iets mis is. Alle borden in de RS serie zijn uitgerust met een Ultra-HD paneel en een VGA aansluiting om deze aan te sluiten op eventueel aanwezige oudere computers (HDMI wordt aangeraden voor scherper en stabieler beeld).

De Newline VN Serie bevat digiborden die voorzien zijn van een bonded glass paneel. Simpel gezegd: Het glas en het LCD paneel zijn met elkaar verlijmd om zo een nog betere touch ervaring te geven. De VN serie beschikt over een Ultra-HD scherm dat i.c.m. het bonded paneel een betere kleur weergave en grotere kijkhoek geeft als zijn kleinere RS broertje. Via de HDMI wordt het beeld op het scherm kristal helder en super stabiel getoond, wat maakt dat kinderen achter in de klas ook makkelijk mee kunnen kijken op het bord aan de andere kant. Naast dat er via de HDMI aansluiting beeld kan worden getoond beschikt de VN Serie ook over de Newline Cast, Broadcast en Display Management apps. Zo kan er ook zonder kabel op het bord worden geprojecteerd met de Newline cast app, beeld van het bord op een ander apparaat worden bekeken met de Newline Broadcast app en kan de ICT-Beheerder het bord troubleshooten via de Newline Display Management omgeving.