Verkoop 2.0

Informatie over onze verkoop

Aankopen van uw hardware

ICT@School is partner van DELL, HP en Terra en is dealer van het topmerk Viditouch voor de levering van touchscreens. Deze merken zorgen voor een zeer goede kwaliteit van hun hardware en bieden daarnaast een prima service in het geval er toch iets niet helemaal goed werkt.

Wij brengen natuurlijk ook graag offertes uit voor bestellingen van andere merken. Uitgangspunt van ons bedrijf is dat u krijgt wat het beste past bij de vraag die u met uw schoolorganisatie heeft. Wij gaan daarom graag met u in gesprek over het doel en de eisen die u aan de hardware wil stellen.

Het spreekt vanzelf dat wij bij de touchscreens ook zullen zorgen voor het ophangen en werkend opleveren van deze borden.

Offerte of advies nodig? Klik dan op de button om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

zioxi_med-res transparent

Nieuw partnerschap

ICT@School kan vanaf heden o.a. kasten voor uw hardware leveren van het merk ZIOXI. Dit kleurrijke en qua vormgeving vooruitstrevende merk op het gebied van meubilair heeft een breed programma dat uw school voor elk device een mooie, maar vooral degelijke opslagmogelijkheid kan bieden. Via onderstaande knop kunt u het hele assortiment bekijken.

Onze Partners