Schoolapp

Pagina over software en apps

Schoolapp

Uw eigen schoolapp, met een aansluiten design bij uw school, wij kunnen het voor u ontwikkelen.

Mogelijkheden voor de schoolapp zouden o.a. kunnen zijn

Foto gallerij
Berichten / bestanden delen
Chatmogelijkheid
10 minutenavond planner
aanwezigheidsmelding leerkrachten
ziekmelding leerlingen

Natuurlijk zijn al deze mogelijkheden afgeschermd te gebruiken door alleen de medewerkers en ouders van uw school!

Beveiliging

Uw communicatie met de ouders van uw school is bij ons in vertrouwde handen.

EloPartner BV werkt met de nieuwste programmeertechnieken en is op de hoogte van de actuele mogelijkheden om uw communicatie zo goed mogelijk te beschermen.

Zichtbaar zal dit zijn door een pincode waarmee ouders moeten inloggen in de app. Om deze pincode te kunnen aanmaken heeft men een QRcode nodig die de school via ons aan kan bieden aan de ouders.

Onzichtbaar wordt alle communicatie via een SSL (beveiligde) verbinding verstuurd tussen onze servers en de app.

Uitgelicht: ziekmeldingen

Ouders die hun kind ziek willen melden lopen regelmatig tegen het probleem aan dat de school moeilijk bereikbaar is. Daarnaast moet er binnen de school een procedure zijn om de leerkrachten op tijd van deze informatie te voorzien. Onze APP kan beide problemen voor u oplossen. Ouders kunnen hun kind via de app ziekmelden. Dit wordt direct zichtbaar in de app van de betreffende leerkracht en indien u een monitor / tv ophangt in de personeelsruimte, zou het ook daarop gepresenteerd kunnen worden.

Ouders moeten hun kind ook weer beter melden via de App. Bij het inloggen zullen ze ook zien dat hun kind nog ziek gemeld is.