Idyia 2.0

Informatie over Idyia

IDYIA

Passend onderwijs zorgt bij veel scholen voor een aanpassing van het klassenmanagement. Er moet met meerdere niveaus gewerkt worden en dit moet ook eenduidig en simpel te volgen en te registreren zijn.

Idyia biedt een oplossing voor deze nieuwe situatie. Het programma geeft de leerkracht de mogelijkheid om automatisch dag- / weekprogramma’s te genereren. Daarnaast is er door de leerlingen in het leerlingdeel zelf te plannen voor zover de leerkracht hier ruimte voor geeft.

Idyia is de basisschoolversie van het volledig individueel ingerichte pakket Navileren.

Idyia zorgt voor overzicht
Idyia zorgt voor tijdsbesparing
Idyia biedt leerlingen de mogelijkheid zelf te plannen

Meer informatie? Wij staan u graag te woord.

Leerkrachtdeel (demo)

Het leerkrachtdeel geeft toegang tot de planningsmodule, maar ook tot alle evaluatie en volgmodules die in Idyia ingebouwd zijn. Op korte termijn zullen de opties voor samenwerkend leren toegevoegd worden.

Deze demo zal regelmatig geupdate worden als er nieuwe functionaliteit beschikbaar komt. Dit kan soms verstoringen veroorzaken. Mocht er iets niet goed werken, dan hopen wij dat u ons hierover zou willen informeren.

Leerlingdeel (demo)

Als u in het leerlingdeel een dagprogramma klaargezet heeft voor een of meerdere leerlingen, dan is het mogelijk om in het leerlingdeel te kijken hoe dit voor een leerling zichtbaar wordt.