Software/Apps 2.0

Maatwerk software en apps

(Webbased) software en APPS

ICT@School kan door de samenwerking met de softwaremakers van EloPartner BV en het designbureau Snelle Koppen volledig op maat gemaakte (webbased) software en / of Apps leveren en ondersteunen.

Enkele voorbeelden zijn:

Oudercommunicatieapp
ELO voor basisonderwijs en Voortgezet onderwijs
Leerlingvolgsysteem
Klassenadministratiesysteem

Onder de menu-optie software/apps kunt u informatie vinden over opgeleverde software. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen.

Uitgelicht: Schoolapp

Uw school een eigen schoolapp. Het is mogelijk!

ICT@School heeft de mogelijkheid om uw eigen schoolapp in gebruik te nemen. Deze schoolapp is eventueel te koppelen met presentatieborden op uw school, waardoor u informatie die voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn onmiddellijk kunt delen met de bezoekers van uw school.

Door de mogelijkheid om pushberichten te sturen, kunnen ouders goed op de hoogte gehouden worden.

Klik in het menu op schoolapp om meer inhoudelijke informatie te lezen.

Uitgelicht: Schoolwebsite

Uw schoolwebsite is het visitekaartje van uw school. Wij kunnen uw website ontwikkelen met een uniek design voor uw school.
Hiervoor werken wij graag met WordPress en de designers van Snelle Koppen en Samenondernemend. We hebben ook de mogelijkheid om met ons eigen ontwikkelde CMS uw site vorm te geven.

Natuurlijk hoort ook de hosting van uw website tot de mogelijkheden die ICT@School u kan bieden. Hiervoor hebben we meerdere webservers in gebruik waarbij met behulp van het programma Plesk uw eigen beheeromgeving mogelijk is.