Beheer netwerk

Informatie over netwerkbeheer

Uw netwerk zorgenvrij beheerd

ICT@School beheert al jaren een groot aantal netwerken voor scholen. Met onze in eigen beheer ontworpen beheertools en de kwaliteit van onze servers is de netwerkstabiliteit onovertroffen. Wij maken op de werkstations gebruik van Windows 10. Mocht u liever met een ander besturingssysteem werken, dan is dat natuurlijk mogelijk. U kunt bij ons zelf aangeven welke onderdelen wij voor u gaan inrichten en beheren.

Beheer van server – client systemen
Beheer van draadloze netwerken
Beheer van cloudsystemen.

Bij het afsluiten van een beheercontract bespreken we samen uw wensen t.a.v. dit beheer en onze responsetijd. Wij proberen daarnaast regelmatig zichtbaar te zijn op uw school om zo de drempel om vragen te stellen zo laag mogelijk wordt.


Samenwerking

ICT@School zoekt nadrukkelijk de samenwerking op binnen uw school. Uw ICT-coördinator zullen wij zo goed mogelijk begeleiden bij zijn of haar vragen t.a.v. de inzet van ICT binnen het onderwijs.

In onze SLA zullen we de werkzaamheden van uw ICT-coördinatoren beschrijven om op deze manier transparant deze werkzaamheden op elkaar af te stemmen.

Innovatief

U loopt tegen beperkingen in uw netwerk aan?
De huidige internetverbinding is niet toereikend? Uw medewerkers moeten mobieler kunnen gaan werken?

Voor deze vragen kunt u terecht bij ICT@School. Daarnaast zullen wij voor eventuele andere uitdagingen of problemen waar u tegenaan loopt een oplossing proberen te bedenken die zo goed mogelijk bij uw eisen en wensen past. Wij proberen daarvoor zo goed mogelijk op de hoogte te zijn van nieuwe mogelijkheden in de markt.